Ruilen en Retourneren

Als je niet tevreden bent over onze producten dan kan je jouw bestelling retourneren binnen 14 dagen.

LET OP: Je mag het product uitproberen zoals je in een fysieke winkel zou doen. Het product aansluiten in jouw auto kan dus niet, dat kan in een fysieke winkel ook niet. Wil je zien hoe onze producten functioneren neem dan contact met ons op.
Na inbouw / gebruik nemen wij het niet meer retour. 

Mocht het product na inbouw niet zo blijken te werken als dat zou moeten zijn, dan lossen we het probleem op. Indien dat niet mogelijk is zullen we het item retour nemen. 

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om zijn beschadigd of incompleet worden geretourneerd.

Een product dat speciaal voor jou wordt gemaakt, bijvoorbeeld onze stuurwiel cover of een onderdeel die we voor jou in een gewenste kleur spuiten, kan dus helaas volgens de wet niet geretourneerd worden. Ook als deze niet gebruikt is. Wat als het onderdeel van slechte kwaliteit is? Dan kan je gebruik maken van jouw garantie.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor verzending.

Als we jouw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan contact met ons op en stuur jouw bestelling pas retour na goedkeuring van ons.

Let op: 

Het retouradres is anders dan het bezoekadres.

Formulier herroeping:
Dutch 
Download hier
English Download here