Ruilen en Retourneren

Als je niet tevreden bent over onze producten dan kan je jouw bestelling zonder gezeur ruilen of retourneren binnen 14 dagen.

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om zijn beschadigd of incompleet worden geretourneerd.

Je mag het product uitproberen zoals je in een fysieke winkel zou doen. Het product aansluiten kan dus niet, dat kan in een fysieke winkel ook niet. 

Een product dat speciaal voor jou wordt gemaakt, bijvoorbeeld onze stuurwiel cover of een onderdeel die we voor jou in een gewenste kleur spuiten, kan dus helaas volgens de wet niet geretourneerd worden. Wat als het onderdeel van slechte kwaliteit is? Dan kan je gebruik maken van jouw garantie.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor verzending.

Als we jouw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Stuur dan een mail met je order nummer naar info@motivesupplies.nl

Let op: 

Na aanvraag, zal je even moeten wachten voordat we je aanvraag goedkeuren of weigeren. Het wordt dus niet meteen verwerkt.

Formulier herroeping:
Dutch 
Download hier
English Download here