'Android Navigatie Multimedia scherm', 'Carplay + Android auto scherm' of de 'MMI'?

Een keuze maken is simpel

Wil jij alleen Carplay en Android auto in jouw auto op het originele scherm? Kies dan voor één van onze MMI’s (of een software activatie indien mogelijk).

Wil jij naast Carplay en Android auto ook een groter scherm mét Touch Screen? Kies dan het Carplay + Android auto scherm.

Wil jij veel meer dan alleen Carplay of Android auto? Kies dan ons Android navigatie multimedia systeem (dit systeem heeft dezelfde functies als de MMI’s en het Carplay + Android auto scherm, maar kan nog veel meer)

Heeft jouw auto origineel al Carplay/Android auto en wil je deze bijvoorbeeld draadloos maken? Of wil je graag Youtube etc kijken via de originele Carplay functie? Kies dan voor één van de OEM Carplay oplossingen.

Belangrijk om te weten

Om een goede aankoop te doen is het belangrijk om te weten:
– Wat Carplay is, dit lees je hier (iPhone gebruikers);
– Wat Android auto is, dit lees je hier (Android gebruikers);
– Dat het Android navigatie multimedia systeem hetzelfde kan als de MMI’s en het Carplay & Android auto scherm + nog véél meer;
– Wat je allemaal met het Android Multimedia scherm kan, dit lees je simpelweg in de productbeschrijving;
– Dat de MMI’s en Carplay + Android Auto schermen alleen werken in combinatie met jouw telefoon. Het Android navigatie multimedia systeem is een ‘standalone’ systeem dat zonder jouw telefoon ook werkt;
– Dat het mogelijk is dat niet alle drie de opties beschikbaar zijn voor jouw auto. Stel; jij hebt een BMW 8 Serie, dan kan jij niet kiezen voor ons Android scherm (omdat deze nog niet beschikbaar is). Voor sommige auto’s bieden wij geen Carplay + Android auto scherm aan. Zo zijn er veel uitzonderingen. Kijk dus ook eerst goed naar wat mogelijk is voor jouw auto, zo maak je het jezelf een stuk makkelijker!

Wat kies ik?

Nu je weet wat Carplay en Android auto is kan je een goede beslissing maken.

Houd het simpel voor jezelf!
Wil je sowieso een groter scherm, dan is een MMI misschien niet de juiste keuze.
Wil je sowieso meer dan alleen Carplay, dan blijft het Android navigatie multimedia scherm alleen nog over.

Stel je zelf de vraag: Wat wil ik nou eigenlijk?

Kleine samenvatting

MMI

Ben je tevreden over je scherm (qua formaat en uiterlijk) en wil je enkel de mogelijkheid hebben om Carplay + Android auto, USB muziek, USB video en een achteruitrijcamera toe te voegen?

Dan is de MMI iets voor jou!

Carplay + Android auto scherm

Wil je graag dezelfde functies als de MMI (Carplay, Android auto, USB muziek/video en/of een achteruitrijcamera)?

Maar wil je ook een groter scherm?
Of wil je graag gebruik kunnen maken van Touch Screen? 

Dan is het Carplay + Android Auto scherm wat voor jou!

Android Navigatie Multimedia scherm

Wil je het maximale halen uit jouw auto zijn Multimedia systeem? Is enkel Carplay of Android auto niet genoeg? Wil jij graag allemaal apps kunnen downloaden en een volledige Android Tablet in jouw auto hebben?

Dit scherm is iets voor jou!

Je zorg er met onze Android schermen voor dat jouw auto multimedia over dezelfde functies beschikt als een android tablet. Download Apps, kijk Youtube/Netflix, surf op het internet enzovoort.

Naast de functies van een Android tablet is ook Carplay en Android Auto mogelijk op dit systeem.

Dit scherm is meer dan enkel een Android tablet. Het ondersteunt TPMS bandensensoren, een achteruitrijcamera, DVR dashcam en nog veel meer!

'Mijn auto beschikt al Carplay/Android auto, hebben jullie ook upgrades voor mij?'

Wellicht wil je toch wat meer dan enkel Carplay? Ook voor auto’s die origineel al Carplay hebben, hebben wij bovenstaande oplossingen.

Naast deze oplossingen bieden wij ook producten aan om de originele Carplay verbinding te verbeteren. Denk hierbij aan modules die de bekabelde Carplay verbinding draadloos maken of een module welke Youtube (en veel meer) mogelijk maakt in het originele Carplay menu.