Custom Auto Stuurwiel

Ben jij opzoek naar een stuurwiel op maat? Een custom carbon auto stuur, een auto stuur bekleed met alcantara? Of wil je het nog uitgebreider of complexer? Dan ben je bij Motivesupplies aan het juiste adres!

We hebben altijd diverse stuurwielen op voorraad, geschikt voor diverse auto’s.
De huidige voorraad staat verder beneden op deze pagina weergegeven.

Wil je liever zelf een custom stuurwiel samen stellen? Vul dan het offerte aanvraag formulier in! De offerte is vrijblijvend.

Heb je vragen? Dat begrijpen we! Kijk eerst gerust eens naar de FAQ (Veel gestelde vragen). Mocht de FAQ geen antwoord geven op je vraag, neem dan gerust contact met ons op.

LET OP: Custom sturen leveren wij voor bijna alle automerken! Ook merken waar wij geen multimedia oplossingen voor bieden.

The only thing between you and your car is the steering wheel, make it worthwhile!
Jarno
Eigenaar

Huidige Voorraad

Authentieke Materialen

Oneindige Mogelijkheden

Originele Cores

Offerte Aanvraag

Veel gestelde vragen

Indien je een stuurwiel uit onze voorraad koopt staat de levertijd bij het product vermeld.

Bestel je een stuurwiel welke wij gaan maken op basis van jouw wensen, duurt dit natuurlijk iets langer. We moeten dan namelijk een stuurwiel aanschaffen en deze vervolgens aanpassen. Meestal duurt dit tussen de 2 en de 4 weken. Soms kan het uitlopen, we houden je uiteraard op de hoogte gedurende het proces.

Ja, wij leveren altijd complete stuurwielen. 

Dit doen wij omdat wij onze producten over de hele wereld verzenden. Indien wij dan met inruil zullen werken wordt het voor veel klanten bijna onmogelijk om een stuur bij ons aan te schaffen.

Wij staan achter onze producten en geven daarom uiteraard garantie op materialen en stikwerk.

Voor onze LED Performance displays geven wij 1 jaar garantie.

Voor materialen en naai- en stikwerk hanteren wij geen vaste garantie periode. Dit omdat elk scenario anders is. De ene klant rijdt wellicht 5.000 km per jaar en zet zijn auto in de garage, uit de zon. De ander rijdt wellicht 50.000 km per jaar en zet zijn auto buiten, in de zon. 

In dit laatste geval slijt het stuur natuurlijk sneller. Wij bekijken elke garantie claim per situatie en zorgen altijd voor een eerlijke oplossing.

Nee. Zowel producten uit voorraad als stuurwielen welke wij custom voor onze klanten maken dienen vooraf te worden betaald.

Eerder lieten wij onze klanten w├ęl achteraf betalen, helaas leed dat tot veel bestellingen die uiteindelijk geannuleerd werden. Dit resulteerde in een immense voorraad aan custom sturen die zo waren samengesteld dat ze aan andere klanten lastig te verkopen waren.

Dit hangt er van af waar je als klant gelokaliseerd bent.

Woon je in Nederland, Belgi├ź of een ander EU land is dit w├ęl mogelijk.

Woon je buiten Europa kan dit helaas niet. Dit omdat het logistiek te complex en te kostbaar zal worden.

Veel. Te veel om te beschrijven.

We zijn een video aan het maken waarin we alle functies doorlopen.

Nederlandse video: SOON
Engelse video: SOON

The only limitation, is your imagination
Andy
Bekleder & Customizer